Yapı Kredi'den mortgage indirimi

Banka, daha fazla ürün alana daha fazla mortgage indirimi paketini hizmete sundu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Yapı ve Kredi Bankası, "Daha Fazla Ürün, Daha Fazla Mortgage İndirimi" paketi ile konut kredisi açılış ücretinde yüzde 30'a varan indirim sağlıyor.

Yapı Kredi'den yapılan yazılı açıklamada, bankanın, konut sahibi olmak isteyen müşterileri için "Daha Fazla Ürün, Daha Fazla Mortgage İndirimi" paketini hizmete sunduğu belirtilerek, tutsat (mortgage) kredisi başvurularında hayat sigortası, esnek hesap, kredi kartı, BES, çalışan hesap, otomatik fatura ödemesi ile mevduat ürün ve hizmetlerinden en az ikisini alan Yapı Kredi müşterilerinin, konut kredisi faiz ve komisyon indirimlerinden yararlanabildikleri kaydedildi.

Açıklamaya göre, 120 aya varan vadelerle alınabilen konut kredilerinde iki ürün alan müşteriler, konut kredisi açılış ve istihbarat ücretinde yüzde 10, dört üründe yüzde 20, beş üründe ise yüzde 30 indirimden faydalanabiliyorlar.

"Daha Fazla Ürün, Daha Fazla Mortgage İndirimi" hakkında detaylı bilgiye Yapı Kredi şubelerinden, 444 0 445 Yapı Kredi Mortgage hattından veya www.yapikredimortgage.com adresinden ulaşılabiliyor

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir