Yataş, sektöründe "en itibarlı" 3 markadan biri

Yataş Grup, Türkiye İtibar Endeksi Araştırması'nda sektörünün "en itibarlı" 3 markasından biri seçildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Yataş Grup, Türkiye İtibar Endeksi Araştırması'nda sektörünün "en itibarlı" 3 markasından biri seçildi.

Yataş Grup açıklamasına göre şirket, yaklaşık 1 milyon 200 bin kişinin katıldığı araştırmada "en itibarlı" markalar arasında yer aldı.

İtibar Atölyesi tarafından 2011 yılından bu yana düzenlenen Türkiye İtibar Endeksi Araştırması'nın 2014 yılı sonuçları açıklandı. Araştırmaya yanıt veren katılımcılara göre Yataş Grup, mobilya sektöründe Türkiye'nin en itibarlı 3 markasından biri konumunda bulunuyor.

Türkiye İtibar Endeksi, her sektörün en itibarlı şirketlerini araştırırken, şirketlerin sektördeki ve hedef kitleleri üzerindeki etkisini de ortaya koyuyor. Türkiye İtibar Endeksi 2014 kapsamında holdingler ile ilaç, gıda, beyaz eşya, otomobil, inşaat, GSM, ulaşım, bankacılık, enerji, elektronik eşya, hazır giyim, mobilya ve turizm sektörleri ele alındı.

Türkiye genelinde itibarı oluşturan etkenleri belirlemek, sektörlerin itibarlarını kıyaslamak, şirketlerin sektörlerinde ve Türkiye genelindeki diğer şirketlere göre nasıl konumlandırıldıklarını ölçümlemek amacıyla başlatılan araştırma, sektörlerin gelişimlerini takip edebilmeyi ve yıllar boyunca itibar ve algı konularında katettikleri yolları ölçümlemeyi amaçlıyor.

İstanbul Ticaret Üniversitesi akademik denetiminde gerçekleştirilen endeks, uluslararası araştırma şirketi "Xsights" tarafından İtibar Atölyesi adına yapılıyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir