Yelp, artık Türkçe!

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 

İSTANBUL, Türkiye - Aralık 13, 2012 -Yelp Inc. (NYSE: YELP) Tüketicileri en iyi yerel işletmelerle buluşturan Yelp, bugün Türkiye'de hizmete girdiğini ilan etti. (http://www.yelp.com.tr). Bugünden başlayarak Türkiye'de yaşayanlar Yelp.com.tr sitesinde hesap açıp, yerel işletmelerle ürün ve servis sağlayanlar hakkındaki fikirlerini paylaşma imkanına sahip olacaklar. Yelp'in ücretsiz IPhone ve Android uygulamalari ile iş sahipleri için hazırlanan ücretsiz araçlar işletme sahiplerinin hizmetinde olacak: İşletme Sahipleri için Yelp  http://biz.yelp.com.tr.

"Avrupa ve Asya kıtalarını buluşturan Türkiye her zaman farklı kültürlerin buluştuğu, etkileştiği ve geliştiği bir yer olmuştur" diyen Yeni Pazarlar İkinci Başkan'ı Miriam Warren, sözlerine şöyle devam etti, "Türkiye'de ki Yelp kullanıcıları da diğer ülkelerde olduğu gibi aynı zevkle kontrolü ele aldıkça, ülkenin neresinde olurlarsa olsunlar en iyiyi bulmakta Yelp'i kendilerine yerel rehber olarak seçecekleri günü dört gözle bekliyoruz. Endüstrileşmiş, Batı Avrupa'nın en genç nüfusuna sahip, hızla büyümekte ve girişimci ruh bakımından her  ülkeye rakip olabilecek bir ulusa sahip olan Türkiye, kendi Yelp topluluğunu oluşturup hem tüketiciye hem de küçük ölçekli iş sahiplerine büyük fayda ve olanaklar sağlayacak bir ülkedir."
Başlangıçta, Yelp'in topluluk oluşturma çabaları, sınırları iki kıtaya yayılan büyük şehir, İstanbul'da yoğunlaşacak. Bununla  birlikte, Türkçe websitesi tüm özellikleri ile yurdun her yerinde yaşayan Türkler'in kullanımına açık olacak ve Türkçe, İngilizce, Danimarkaca, Flamanca, Fransızca, Fince, Almanca, İtalyanca, Norveççe, İspanyolca, İsveçce, Lehçe olmak üzere 12 dilde yerel bilgiler sunacaktır.
Daha fazla bilgi sahibi olmak ve Yelp.com.tr deki resimler ile IPhone ve Android uygulamalarımıza ulaşmak için Resmi Yelp Blog'unu ziyaret ediniz. (http://officialblog.yelp.com).