Yeni Peugeot RCZ Türkiye pazarında

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL  - Peugeot'nun sportif coupe modeli RCZ, Türkiye'de satışa sunuldu. Peugeot'tan yapılan açıklamaya göre, yeni Peugeot RCZ, manuel ve otomatik vites seçenekleri bulunan 1.6 THP 156 hp ve 1.6 THP 200 hp manuel olmak üzere 2 motor seçeneği ile Mayıs ayında Türkiye pazarına sunuldu.

Açıklmaya göre, Yeni RCZ, Peugeot ürün gamı içindeki ayrıcalıklı özellikleri ile ön plana çıkıyor. Donanım zenginliği, her müşterinin "kendi RCZ"ini şekillendirmesini sağlayacak renk ve ekipman kombinasyonları ile dikkati çekiyor. RCZ performansı ve diğer üstün özellikleri için de birçok ülkede otomobilseverler ve uzman basın mensupları tarafından ödüllendirildi ve yüksek performansıyla 2010, 2011 ve 2012 yıllarında Nürburgring 24 Saat Yarışı;nın galibi olarak gücünü gözler önüne serdi.
Ayrıcalıklı ve dinamik konumlanması ile uyumlu şeklide, Yeni Peugeot RCZ standart ve opsiyon ekipmanlar ile ürün gamını zenginleştiriyor.
Yeni Peugeot RCZ, kendi sınıfında cömert bir hacim sunuyor, 384 litre kapasitelik bagajı ile pratik olmayı da unutmuyor. Arka koltuk sırtlıklarının yatırılması, otomobilin bagaj kapasitesini maksimum 760 litreye kadar taşıyor.
WIP Nav Plus, perspektifli görüş türü ve Türkiye haritasını sunan 7 inç (800 x 480 piksel yüksek çözünürlüklü WVGA) büyük ekranlı bir navigasyon, önde MP3 uyumlu bir CD okuyucu, tri-tuner ve 2 antenli bir oto radyo, eller serbest telefon fonksiyonu için Bluetooth® bağlantısı ve audio streaming, orta konsol için ise AUX/ USB girişi ile hız sınırlama bilgisi olmak üzere birçok işlevi barındırıyor.