Yeni Profilo E-Doz, su ve deterjan tasarrufu sağlayacak

Profilo, deterjanı yeterli miktarda tüketen yeni çamaşır makinesi E-Doz ile tüketicilerin su ve deterjan tasarrufu yapmasını sağlıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Profilo E-Doz çamaşır makinesini, anneleri düşünerek geliştirdiklerini açıklayan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Burcu Seçkin “E-Doz sayesinde annelerimiz, artık istedikleri kadar çamaşırı, her seferinde ideal dozajda deterjan ekleme derdi olmadan rahatlıkla yıkayabilecekler. E-Doz, çamaşırın ihtiyacı olan deterjanı, onların yerine ayarlayıp kullanarak hem su hem de deterjan konusunda önemli bir tasarruf sağlayacak” dedi.

Ürünün özelliklerini katılımcılara aktaran Profilo Dayanıklı Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Burcu Seçkin “Profilo olarak tüketicilerimize sunduğumuz tüm ürünlerde en önemli önceliğimiz kullanıcılarımıza fayda sağlamak. Çok sevileceğine inandığımız yeni ürünümüz Profilo E-Doz çamaşır makinesini, anneleri düşünerek geliştirdik. E-Doz sayesinde annelerimize, günlük koşuşturmacaları arasında unutabilecekleri bir alan sunuyoruz. Artık istedikleri kadar çamaşırı, her seferinde ideal dozajda deterjan ekleme derdi olmadan rahatlıkla yıkayabilecekler. Tek yapmaları gereken, makineye bir şişe sıvı deterjan doldurmak. E-Doz, çamaşırın ihtiyacı olan deterjanı, onların yerine ayarlayıp kullanacak. Hem su hem de deterjan konusunda önemli bir tasarruf sağlayan E-Doz’u tüm Profilo tüketicilerinin beğeneceğini umut ediyoruz” şeklinde konuştu.

Firmadan yapılan açıklamada, 'Manuel dozajlamada aşırı deterjan kullanımına bağlı olarak yıllık ortalama su tüketimi 14.894 lt, deterjan tüketimi ise 14,8 kiloya kadar çıkıyor. E-Doz sayesinde yılda 7.062 litre su tasarrufu yapmak ve deterjan kullanımını yüzde 32 azaltmak mümkün.' denildi.

Deterjanın dozu neden önemli?

Profilo’nun geliştirdiği Ekonomik Dozaj Sistemi, deterjan dozunu yanlış ayarlamaktan kaynaklanan tüm sorunları çözüyor. Profilo E-Doz’un özel çekmecesine sıvı deterjan ve yumuşatıcıyı koyduktan sonra, tekrar deterjan ilave etmeye gerek kalmadan 40 defaya kadar yıkama yapılabiliyor. Otomatik program sayesinde, yüklenen çamaşırın miktarı, kirlilik derecesi ve kumaş türü algılanıyor. Böylece Profilo E-Doz, en mükemmel yıkama koşullarını uyguluyor. Az deterjan kullanılmadığı için beyazlar griye dönüşmüyor, lekeler çıkıyor ve çamaşırlar tertemiz oluyor. Fazla deterjan kullanılmadığı için boşuna masraf yapılmıyor, alerji riski ortaya çıkmıyor, daha fazla köpük oluşmadığından da ekstra su kullanımının önüne geçiliyor.