Yeniden yollara düştü

DÜNYA Otobüsü yeni gezisine 9 kentle başladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Geçen yıl DÜNYA Gazetesi'nin 30'uncu kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında metropollerin ardından Anadolu kentlerini dolaşan DÜNYA Otobüsü yeniden yollarda.

Metropollerdeki etkinlikleri kapsamında daha önceki turlarında bankaların genel müdürlüklerinin bulunduğu bölgelere öncelik veren DÜNYA Otobüsü, bu kez ISO 500 Listesi'ne giren firmaların faaliyet gösterdiği kentlere odaklandı. Gaziantep, Konya, Kahramanmaraş, Diyarbakır,Osmaniye, Şanlıurfa, Malatya, Hatay-İskenderun ve Bilecik'te organize sanayi bölgeleri, öne çıkan firmalar ve kent meydanlarını ziyaret eden DÜNYA otobüsüne halk ve iş çevreleri yoğun ilgi gösterdi. DÜNYA Otobüsü, yeni seferlerini sanayinin kalbi konumundaki Çerkezköy OSB'den başlayarak, Trakya'daki bütün sanayi merkezlerine yönelik gerçekleştirecek.

Sanayi kenti Gaziantep'e ikinci kez gelen DÜNYA otobüsünün ilk durağı iş hareketliliğinin yoğun olduğu Örnek ve Küsget Sanayi Sitesi oldu. Otobüs daha sonra organize sanayi bölgesi ve kent merkezine uğradı.

Orta Anadolu'nun yeni metropollerinden Konya'da 300 gazete dağıtan DÜNYA Otobüsü, bir dizi sanayi sitesi ve OSB'nin yanısıra KTO-Tüyap Uluslararası Fuar Merkezi ile Selçuk Üniversitesi'ni de ziyaret etti.

Tekstil sektöründe parlayan  Kahramanmaraş'ta  İskur Tekstil AŞ ve OSB'de çalışmalar yapan DÜNYA Otobüsü, büyük bir ilgiyle karşılandı. Otobüs'ten  İskur Tekstil'deki idari personele gazete dağıtımı yapıldı.

Kalkınma umutlarını Ortadoğu pazarı ve GAP'a bağlayan Diyarbakır'a da uğrayan  DÜNYA Otobüsü'ne kent merkezinin ardından geldiği OSB'de iş dünyası ve eğitim alan kursiyerler yoğun ilgi gösterdiler.

Peygamberler kenti Şanlıurfa'da Ufuk Boru, Sizem Un , Gapsan Tekstil gibi firmalara  uğrayan otobüs, Şanlıurfa OSB'de tanıtıma devam etti. Kentin önemli noktaları ve kamu kurumlarında gazete dağıtıldı.

Kayısı diyarı Malatya'da OSB'leri,  KOSGEB'i ziyaret eden otobüs, Gap Güneydoğu Tekstil, Zengi Plastik, Aslan Elektronik, Mert Demir Plastik, Öncü Seramik, Mirefe  Süt ve Mimsan Makine'ye de uğradı.

Hoşgörü kenti Hatay'da kent merkezi ve OSB'de gazete dağıtan otobüs, İskenderun OSB,  Tosyalı Holding, İskenderun TSO,  Antakya Hateks'e de uğradı. Hatay'da 200'ü aşkın ücretsiz gazete okurlarıyla buluştu.

Otobüs, Osmaniye'de OSB'nin yanısıra  Tosyalı Holding, Binboğalar Fıstık, Kabuller AŞ, İlhanlar İplik, Ketsan,  ZNR Yapı Kimyasalları, Güleryüzler Makine, Öztaş Metal, İMC Galvaniz firmalarını ziyaret etti.

Bilecik'e de uğrayan DÜNYA Otobüsü, Atatürk Anıtı 'nda çevresindeki durağının ardından Bilecik Küçük Sanayi Sitesi, Bilecik 1. OSB, Arslan Alüminyum, Porland Porselen ile Bilecik Üniversitesi'ni ziyaret etti.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir