Yola dökülen madde İstanbul trafiğini felç etti

TEM'de yola dökülen kaygan madde trafik kazalarına neden oldu. Yaşanan kazalar nedeniyle İstanbul trafiği sabah saatlerinde oldukça yoğun seyretti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL  - Anadolu Otoyolu İstanbul İstikameti Çamlıca gişeler yakınında yola dökülen yağlı kaygan bir madde nedeniyle Şahin Karaüzüm'ün kullandığı 41 KV 120 plakalı kamyon, hakimiyetini kaybederek bariyerlerden dışarı çıktı. Kamyon yan yatarak durabildi. Yolda ayrıca hakimiyetini kaybeden 34 TBT 26 plakalı ticari taksi sürücüsü Adem Uçar bariyerlere çarptı. İki kazayı da sürücüler yara almadan atlattı. 

Kamyon sürücüsü Karaüzüm, yola yağlı bir şey döküldüğünü belirterek "Bir tır beni sıkıştırdı. Hakimiyeti kaybettim. Aracım yoldan çıkarak yan yattı" dedi. 

Araçların yoldaki kaygan madde yüzünden kaza yaptıklarını tespit eden polis ekipleri yol güvenliği için Anadolu Otoyolu İstanbul yönünü Samandıra Kavşağı'ndan itibaren trafiğe kapattı. Yolun kapatılması nedeniyle Anadolu'dan İstanbul'a gelen çok sayıdaki tır ve otobüs kilometrelerce kuyruk oluşturdu. 

Karayolları görevlileri ile itfaiye ekiplerinin yaptığı yol yıkama ve kumlama çalışmasının ardından polis ekipleri otoyolu tekrar trafiğe açtı.    

Bu konularda ilginizi çekebilir