Yüzmede hedef 5 madalya

Yüzme Milli Takımı Baş Antrenörü Eskioğlu, "Akdeniz Oyunları'nda yüzmede 5 madalya hedefliyoruz. Madalya sayısı için verdiğimiz sözü yerine getireceğiz" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Denizli - Yüzme Milli Takımı Baş Antrenörü Hakan Eskioğlu,  Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın verdiği destek doğrultusunda geçen yılın eylül ayından beri Akdeniz Oyunları'na hazırlandıklarını, Fransa, Güney Afrika ve Türkiye'de 3 kamp yaparak bu hazırlıkları sürdürdüklerini belirtti.

Geçen yılın nisan ayında yapılan milli takım seçmelerinde 39 sporcuyu milli takım kamplarına davet ettiklerini ifade eden Eskioğlu, 3 grup halinde Amerika, Fransa ile Denizli'de kampın devam ettiğini söyledi.

Eskioğlu, 1971 yılından sonra ilk defa Türkiye'de yapılan Akdeniz Oyunları'nda yüzme dalında Türkiye'yi başarıyla temsil edeceklerini dile getirdi.

Sporcuların birçok final yüzeceklerine inandıklarını kaydeden Eskioğlu, "Sporcularımız, çok kaliteli ve gelişim gösteren genç yeteneklerden oluşuyor. İnşallah hedeflediğimiz madalya sayısına, verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz. Bugüne kadar Akdeniz Oyunları tarihinde alınan madalya sayısına ulaşmak çok zor olacak. Çünkü tarih boyunca 9 madalya alınmış.  Akdeniz Oyunları'nda yüzmede 5 madalya hedefliyoruz. Madalya sayısı için verdiğimiz sözü yerine getireceğiz" dedi.