ABD, kablo ve tel imalat makineleri imalatçıları arıyor

Amerika’dan irtibata geçen firma kablo ve tel imalatında kullanılan makineler konusunda Türkiye’den üreticiler aramaktadır.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Amerika’dan irtibata geçen bir firma kablo ve tel imalatında kullanılan makineler konusunda tedarikçi aramakta olup, ilgilenen firmalardan nakliye dahil fiyat teklifi vermelerini talep etmiştir.

Dünya ekonomisinin büyüme motoru olan ABD’nin izlemekte olduğu ticaret ve yatırım politikaları gerek gelişmiş, gerekse gelişmekte olan tüm ülkeler tarafından her zaman çok yakından ve dikkatle izlenmektedir.

Almanya ve Japonya gibi sanayileşmiş ülkelere göre kişisel vergi oranları düşük seyreden ABD’de kurumlar vergisi oranı yüksektir. Kurumlar vergisi Japonya’nın ardından ikinci sıradadır.

Birey odaklı, kişisel inisiyatif ve başarıya önem veren bir kültüre sahip olan Amerikalılar, dışarıdan gelen bilgiye karşı da biraz kapalı olmakla beraber düşüncelerini pek saklamayan dürüst bir yapıya sahiptirler. Konunun etrafında dolaşmaktan hoşlanmazlar ve doğrudan konuya girerler. Dolayısıyla Amerikalı bir iş adamı eğer iş konusunda olumsuz düşünüyorsa "Hayır" cevabını vermekten çekinmez.

İş görüşmeleri son derecede hızlı bir tempoyla yürümektedir. ABD iş kültüründe “vakit nakittir” kavramı çok ciddi bir şekilde takip edilmektedir. Amerikalılar görüştükleri işadamlarının farklı kültürlerden olduklarının çoğu kez farkına bile varmazlar. İş her zaman için ön plandadır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

We would like to know how much your machines are?
We are looking for the following:
Take Up's
Payoffs
Extruders
Twisters
Cablers
Braiders
We would also like to move them to U.S. so want to know if you do any transportation?
If not, what are the weights and dimensions of these machines?

http://turkishexporter.net/en/Leads/338504_machines-of-extruders-cablers-braiders-buy-inquiry-from-usa

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir