Afgan firma toptan motor yağı ithal etmek istiyor

Afganistan’da mukim lojistik ve ithalat faaliyetleri olan bir firma Türkiye’den motor yağları ithal etmek istediklerini belirterek toptan fiyat talep ediyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Afganistan’da tüm sektörlere yönelik endüstriyel lojistik faaliyetleri yürütmenin yanında çeşitli ürünlerin de ithalatı ve toptancılığını yapmakta olan bir firma Türkiye’den motor yağları ithal etmek istediklerini belirterek listesini verdiği ambalaj şekilleri için toptan fiyat talep etmektedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sir,
We offer a wide range of Logistics products within Afghanistan. It offers logistics facilities; like supply of heavy duty vehicles to light duty vehicles, supply of construction materials, procurement of agriculture implements, supply of all kind of food items, furniture, auto parts, specialty, and medical, building supplies, home appliances, Office stationery, IT equipments, industrial building products, specialty metals, and beverages, paper, food and drug, and plastics products. We provide our clients the latest stuff with the best quality from within Afghanistan or from across the world

I hope you are doing fine, please give rate for the following for High quality engine oil SAE 20W60 API SF/CD:
12x1 Ltr Tin Pack
6x3 Ltr Tin Pack
6x4 Ltr Tin Pack
1x20 Ltr Plastic Can
1x25 Ltr Plastic Can
Steel Drum 1x208 Ltr
Plastic Can 4x7 Ltr
Tin Pack 4X6 Ltr
Tin Pack 5 X 4 Ltr
Tin Pack 5 X 5 Ltr
Tin Pack 24 X 1 Ltr

https://turkishexporter.net/en/Leads/350263_lubricants-engine-oil-import-to-afghanistan

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir