Alman firma mobilya ve ev tekstili satın almak istiyor

Alman firma Türkiye’den sehpa, yemek masası, toplantı masası, içecek dolapları ile perde, masa örtüsü, nevresim takımları ithal etmek istediklerini beyan etmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Almanya’da ev eşyaları ve mobilyaları ithalatı ve satışını yapmakta olan bir firma Türkiye’den sehpa, yemek masası, toplantı masası, içecek dolapları, çeşitli küçük yardımcı mobilya ürünleri yanında perde, masa örtüsü, nevresim takımları, uyku setleri gibi ev tekstil ürünleri de ithal etmek istediklerini beyan etmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

We offer you new products at discount prices, we buy and sell household goods, decoration articles and furniture from serious wholesalers or import directly from the producer only goods which we can offer to a very good price performance ratio to our customers without saving on quality and service!

We are looking for Turkish manufacturers to supply us with wrought iron furniture such as coffee tables, small dinette tables, hall tables, wine cabinets and other various decorative small furniture items.
We are also looking for textiles such as curtains and table cloths, bed spread / quilts etc.

https://turkishexporter.net/en/Leads/354032_decorative-small-furniture-items-request-from-germany

Bu ihracat fırsatı/talebine erişmek istiyorsanız; %80 oranına çıkan hibe desteklerinden, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi) toplu üyelik desteği kapsamında yararlanabilirsiniz. Lütfen bilgi için form doldunuz ve 444 23 99’u arayıp bilgi isteyiniz.
Başvuru Formu Linki : https://turkishexporter.net/tr/contact

Bu konularda ilginizi çekebilir