Amerikalı firma bebek bornozu toptan ithal edecek

Amerika’da tekstil ürünleri satıcısı firma Türkiye’den kapşonlu bebek bornozları ithal etmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Amerika’da tekstil ürünleri satıcısı bir firma Türkiye’den kapşonlu bebek bornozları ithal etmek istediklerini beyan ederek ilgilenen firmaların detaylar için irtibata geçmelerini talep etmektedir.

ABD, Türkiye dahil birçok ülkeyle, ikili yatırımı ve ticareti teşvik etmek amacıyla yatırım anlaşmaları yapmıştır. Bu anlaşmalar genellikle ithalat ve ihracatı olumlu etkilemekle beraber “en çok tercih edilen” ülke statüsünü de güçlendirmektedir. Bu anlaşmaların diğer faydalarının arasında iş atılımlarının, uluslararası kadro transferlerinin, uluslararası finansal, para ve bankacılık işlemlerinin kolaylaştırılması ile patent, marka ve telif haklarının korunması da sayılabilir. Yabancı yatırımcılara ABD’deki yatırımlarını gerçekleştirmeden önce bu tür anlaşmaların getirdiği imkanları ve kısıtlamaları gözden geçirmeleri tavsiye edilmektedir.

ABD’nin ithalat politikasının üç temel özelliği şu şekilde sıralanabilir:

• Amerikan halkının ithalat eğiliminin oldukça yüksek düzeyde bulunması,
• Amerikan dolarının uluslararası piyasalarda hakim rolü,
• Mukayeseli olarak ABD iç ekonomik planlamasının yokluğu.

ABD, ithalatının neredeyse tamamını kendi milli parasını kullanarak ödeyen tek ülke olup, diğer ticari ortaklarının aksine cari işlemler açığını (mal ve hizmetler) finanse etmek için ayrıca döviz kazanma çabasına girmemektedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Hi,
My name is Katy and I'm the purchasing manager for *****.
I am interested in ordering hooded baby towels.
Do you offer any towels like this? What is the MOQ?
What is the cost per MOQ?
Can you ship to the USA?
Thank you for the help!

http://turkishexporter.net/en/Leads/343417_wholesale-baby-hooded-towels-request-from-usa

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.
Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir