BAE dondurulmuş piliç satın almak istiyor

Birleşik Arap Emirlikleri’nde gıda ürünleri ithalatı ve toptancılığı yapmakta olan firma dondurulmuş tavuk eti ithal etmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Birleşik Arap Emirlikleri’nde gıda ürünleri ithalatı ve toptancılığı yapmakta olan bir firma dondurulmuş tüm tavuk, tavuk göğsü gibi tavuk eti çeşitleri aylık 2-3 40’lık konteyner düzenli olarak ithal etmek istediklerini ve buna dair fiyat teklifi talep ettiklerini beyan etti.

BAE piyasası rekabetçi, fiyata duyarlı ve dışa açık bir pazardır. Pazarın bu özelliğinden dolayı ülkede neredeyse her ülkeye ait malları bulmak mümkündür. Ülkenin hem tarım ve sanayi üretimi oldukça yetersiz olduğundan, ihtiyaçların büyük bir bölümü ithalat yoluyla karşılanmaktadır. Piyasada rekabet çok yoğundur ve piyasada tutunabilmek için mutlaka çok ciddi rekabet üstünlüğüne sahip olunması gerekmektedir. Kalite, satış sonrası hizmet ve standartlara uygunluk gibi faktörlerin önemi göz ardı edilmemelidir. Fiyat belirlenirken, rakip ürünlerin fiyatları dikkate alınmalıdır. Piyasada güven kaybetmiş bir marka veya firmanın bu piyasada bir daha tutunabilmesi zordur.

BAE’de ticari faaliyetler çok iyi organize olmuştur. Kayıt dışılık yaygın değildir. Hileli ticarete ilişkin cezai yaptırımlar ağırdır. Perakende alışverişlerde, çok düşük marjlarda pazarlık usulü fiyat indirimi olabilmektedir. Küçük çarşılarda (souq) ve sokak dükkanlarında ise daha ziyade Araplar dışında nüfusa hitap eden nispeten düşük fiyatlı ancak kalitesi düşük (uzakdoğu menşeli) ürünlere rastlanmaktadır.

Birleşik Arap Emirlikleri’nde gıda ürünleri ithalatı ve toptancılığı yapmakta olan bir firma dondurulmuş tüm tavuk, tavuk göğsü gibi tavuk eti çeşitleri aylık 2-3 40’lık konteyner düzenli olarak ithal etmek istediklerini ve buna dair fiyat teklifi talep ettiklerini beyan etmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Greetings,
We are a foodstuff trading, importer and distributing company located in Dubai, U.A.E.
looking for the following high quality FZN Halal chicken products:
-Whole Chicken Griller (1000g, 1100g, 1200g)
-Chicken breast 150-200g
-Whole boneless chicken skin on shawarma to import for food service and catering.
Please advise if you can supply and able to offer CFR Jabal Ali port, Dubai, with packaging details; weight/FCL, ect..
and product specifications and description, and if private label is available.
Anticipated Quantity will be 2-3 40’ FCL/month.
Please revert back with information and your best offer details

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/337881_frozen-halal-chicken-inquiry-from-united-arab-emirates

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir