BAE, otel dekorasyonu için malzeme talebi

Dubai'deki bir şirket yeni başladıkları otel projesi için, iç ve dış tasarım mobilya, halı, dekorasyon ürünleri, aydınlatma ürünleri tedarikçisi arıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Birleşik Arap Emirlikleri’nde mukim bir şirket yeni başladıkları bir otel projesi için hem dış hem iç mekan tasarım kullanabilecekleri mobilya, halı, dekorasyon ürünleri, aydınlatma ürünleri vb konuyla alakalı her çeşit malzemelerin temini konusunda Türkiye’den tedarikçiler aramaktadır.

BAE, 1996 yılından bu yana Dünya Ticaret Örgütü’nün üyesidir. BAE, DTÖ’nün Asyalı gelişmekte olan ülkeleri grubuna dâhildir.

Pan-Arab Serbest Ticaret Alanı (PAFTA ya da GAFTA), Arap Ülkeleri arasındaki en önemli ekonomik hareketlerden birisi olup; 1998 yılından beri 17 Arap Ülkesi (S. Arabistan, Bahreyn, Mısır, Irak, Ürdün, Kuveyt, Lübnan, Libya, Fas, Umman, Katar, Sudan, Suriye, Tunus, BAE, Yemen, Filistin) arasında Arap Ortak Pazarı yaratmak için çalışmalar yapmaktadır. Ekonomik yapıları ve gelirleri benzer üye ülkeler arasında serbest ticaret anlaşması uyarınca karşılıklı ticarette gümrük vergi oranları sıfırlanmıştır.

BAE, Körfez İşbirliği Konseyi’nin de (Gulf Cooperation Council/GCC) bir üyesi olup, aynı zamanda üye ülkeler arasında 2003 yılında uygulamaya geçirilen Gümrük Birliği’ne de dahildir. Gümrük Birliği kapsamında Konsey’in altı üyesi (Bahreyn, Kuveyt, Umman, Katar, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri) ortak bir gümrük politikası ve gümrük tarifesi (%5 oranında) üzerinden diğer ülkelerle ticari alışverişlerini gerçekleştirmektedir. Üyeler arasında mutabık kalınan birtakım ürünlerin ithalatında ise GCC içinde gümrük vergisi alınmamaktadır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sir,
We are a trading company specilized in hotel projects, we are taking place in Dubai.
If you are interested to supply your items to UAE then please send us your PDF catalog.
Best regards.

http://turkishexporter.net/en/Leads/343049_hotel-furnishing-items-needed-in-united-arab-emirates

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir