BAE’de oto modifikasyon malzemelerine ihtiyaç var

Birleşik Arap Emirlikleri’nde oto modifikasyonu yapmakta olan firma uygulamalarda kullanmak üzere ihtiyaç duydukları malzemelerin temini için Türkiye’den tedarikçiler aramaktadır.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Birleşik Arap Emirlikleri’nde oto modifikasyonu, ambulans tefrişatı, VIP araç tefrişatı, engelli araç düzenlemeleri yapmakta olan bir firma yetkilisi bu tür uygulamalarda kullanmak üzere ihtiyaç duydukları malzemelerin temini için Türkiye’den tedarikçiler aradıklarını beyan etmiştir.

Serbest piyasa ekonomisinin hakim olduğu BAE’nin ekonomik zenginliği büyük ölçüde petrol ve doğal gaz üretimine ve ihracatına dayanır. Sektörün GSYİH içindeki payı yaklaşık %37’dir. Dünya finansal krizi ve en büyük ithalatçısı Çin ekonomisinin yavaşlaması ve son olarak 2014 yılının ikinci yarısından itibaren petrolün uluslararası piyasa fiyatındaki %50 oranındaki düşüş BAE ekonomisini de (hidrokarbon ihraç gelirini) olumsuz etkilemektedir. Bu çerçevede, sanayi üretimi ve ihracatı da bu dalgalanmalardan doğrudan etkilenirken, harcamalar, tüketim, ithalat dolaylı biçimde etkilenmiştir.

BAE'de ticaret düzenlemeleri liberal niteliktedir. Piyasası rekabetçi, fiyata duyarlı ve dışa açık bir pazardır. Bölgedeki diğer ülkelerin de önemli ölçüde mal ve hizmet tedarik ettiği veya temin ettiği bir ticaret merkezi konumundadır. Pazarın bu özelliğinden dolayı, ülkede her ülkeye ait ürün bulmak mümkündür. Ülkede tarım ve sanayi üretimi yetersiz olduğundan, ihtiyaçların büyük bir bölümü ithalat yoluyla karşılanmaktadır. İthal ettiği başlıca ürünler motorlu taşıtlar, elektrik ve elektronik ürünler, mücevherat, parfüm ve kozmetik ile gıdadır. En büyük tedarikçileri Çin, Hindistan ve ABD’dir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sir,
I just got your detail from the internet.
We are a dubai based company working with 4x4 modifications, off road, ambulances and handi capped.
We just received an order for modification of fiat panel van.
The end user want to change the panel van to passenger van. If you can help me with below points.

1.            Roof sealing (plastic with and option of 3 inside light)
2.            12 Seats with high back rest
3.            2 Glass one on each side with sliding option
4.            Flooring ready mate
5.            A/C

We are just looking a kit ready mate from your side which we can fix it here in UAE.
As the client budget is bit tight so I would like to request you to offer me in economic price.
Your quick response will be highly appreciate.

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/339639_auto-modification-materials-to-import-to-uae

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir