BAE'den meyve talebi

Birleşik Arap Emirlikleri’nden iletişime geçen bir gıda toptancısı firma Sudan’a teslim edilmek üzere dondurulmuş çilek ve taze elma için fiyat teklifi talep etmektedir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BAE'nin dış ticaret (ve ekonomi) politikası liberaldir. Uluslararası rekabetin yoğun yaşandığı bir serbest pazara sahiptir. Yabancı sermayeye açıktır. Ekonomi politikalarını gerektiğinde IMF ile de istişare etmektedir. Geleneksel hedefi, Hong-Kong ve Singapur gibi bölgesinde ticaret, finans ve turizm merkezi olmaktır. Hidrokarbon gelirleri, ekonomisinin dayanıklılığını artıran en önemli kaynağıdır. Coğrafya ve nüfusu küçük olduğundan dış ticaretini re-export yönünde geliştirme gayreti devam etmektedir. Doğu Afrika-Ortadoğu-Yakın Asya bölgesindeki en istikrarlı ve güvenli ülkedir.

Ekonominin petrol ve doğalgaza bağımlılığının azaltılmasına yönelik olarak Hükümetin sektörel üretim ve yatırımların çeşitlendirilmesi çabaları olumlu karşılanmaktadır. BAE Hükümetinin özellikle turizm (sağlık turizmi dahil), emlak, finans ve sağlık gibi sektörlere yatırım yaptığı gözlemlenmektedir. Bu bağlamda, “Abu Dhabi 2030 Planı“ çerçevesinde 200 milyar dolar değerinde yatırım yapılması ve ülke milli gelirinin yüzde 64’ünün petrol dışı sektörlerden oluşması öngörülmektedir.

Ülkede uygulanan en başarılı ekonomik kalkınma ve yabancı sermaye çekme politikalarından birisi serbest bölgelerin geliştirilmesi olmuştur. S.B’lerde 50 yıl vergi muafiyeti ve yerel ortağa ihtiyaç duymadan %100 yabancı sermayeli şirket kurma avantajı sözkonusudur.

Birleşik Arap Emirlikleri’nden iletişime geçen bir gıda toptancısı firma Sudan’a teslim edilmek üzere dondurulmuş çilek ve taze elma için CIF fiyat teklifi talep etmektedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sir,
***** Food Trading LLC is a Dubai based trading company.
We are mainly trading food items on the African market.
The company has interest to purchase IQF frozen strawberries and fresh apples as Red Delicious and Gala.
We kindly ask you if you are able to supply this products make your very best offer to us.
CIF Port of Sudan, Sudan
Quantity 3 x 20ft Containers of each item.

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/339552_fresh-fruits-impor-to-uae

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir