Bahreyn, Türkiye’den tesisat malzemeleri istiyor

Türkiye’den banyo ve tuvalet tesisat malzemeleri ithal edecek olan Bahreynli firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Arapça’da ‘iki deniz’ anlamına gelen Bahreyn, Basra Körfezinin batısında irili ufaklı 33 adadan oluşan bir takımada ülkesi olup, Suudi Arabistan’a 24, Katar’a 45 km uzaklıktadır.

Bölgenin 1936'da ilk ham petrol ihraç eden ülkesi durumundaki Bahreyn'de kalkınma çabaları başlangıçta petrol gelirlerine dayanırken, doğal kaynaklarının kıtlığı, sürdürülebilir kalkınma için petrol-dışı sektörlere yönelmesini zorunlu kılmıştır. Körfez bölgesinde ekonomisi en fazla çeşitlendirilmiş ülke konumundadır. Çok yüksek oranda gelişmiş iletişim ve ulaşım altyapısıyla birçok çok uluslu firmanın merkezidir. 2006 yılında ABD ile STA imzalayan ilk körfez ülkesidir. Petrol üretimi ve işlenmesinden elde edilen gelir ülkenin ihracat gelirlerinin yüzde 60’nı, GSMH’nın yüzde 11’ni oluşturmaktadır. 

Türkiye’den banyo ve tuvalet tesisat malzemeleri ithal edecek olan Bahreynli firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/326093_requested-toilet-fitting-accessories-for-bahrain

Bu konularda ilginizi çekebilir