Beyaz Rusyalı toptancı Türkiye’den direksiyon pompası istiyor

Beyaz Rusya’da kamyon ve iş makineleri yedek parçaları toptancısı Türkiye’den direksiyon dişlileri ve direksiyon pompaları konusunda tedarikçiler aradıklarını beyan etmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Beyaz Rusya’da kamyonlar ve iş makineleri için yedek parça, sarf malzeme tedariği yapmakta olup pek çok markanın da distribütörlüğü yapan bir firma, Türkiye’den direksiyon dişlileri ve direksiyon pompaları konusunda tedarikçiler aradıklarını beyan etmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

My name is Denis *****, I represent company ***** Minsk, Belarus.
Our company deals with supplying a varied range of parts to such huge plants as JSC “Amkodor”, JSC “Minsk Automobile Plant”.
***** Group is a service partner of American concern “Allison Transmission” and such Chinese companies as “Shaanxi Fast Gar Co.Ltd.”, “Zhengzhou Guchen Industry Co.Ltd.”, “Guangzhou Huajing Machine Manufacture Co.,Ltd”.
Our company has proven itself as a reliable partner at the market of automobile industry and set up a good reputation at this field.
At this moment “***** Group” is founding suppliers of steering gear, steering pump.
We do believe that our cooperation can become mutually beneficial and new horizons will be open.

https://turkishexporter.net/en/Leads/351847_steering-gears-steering-pumps-request-from-belarus

Bu ihracat fırsatı/talebine erişmek istiyorsanız; %80 oranına çıkan hibe desteklerinden, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi) toplu üyelik desteği kapsamında yararlanabilirsiniz. Lütfen bilgi için form doldunuz ve 444 23 99’u arayıp bilgi isteyiniz.
Başvuru Formu Linki : https://turkishexporter.net/tr/contact 

Bu konularda ilginizi çekebilir