Birleşik Arap Emirliği çamaşır makinesi ithal edecek

Birleşik Arap Emirlikleri'nde ev aletleri toptancılığı yapan firma, Türkiye'den çamaşır makineleri ithal etmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Elektrikli ev aletleri ve aynı zamanda dayanıklı tüketim malları kapsamına giren beyaz eşya sektörü, sahip olduğu farklı teknolojileri sebebiyle çok geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Buzdolabı, derin dondurucu, çamaşır makinesi, kurutma makinası, bulaşık makinesi ve fırın altı ana ürün kapsamında değerlendirilirken; ocak, süpürge, tost makinası, robot, meyve presi, blender, mikser gibi dayanıklı tüketim malları küçük ev aletleri kapsamına girmekte; klima, şofben, termosifon ve su arıtma cihazı gibi ürünler de elektrikli ev aletleri kategorisinde değerlendirilmektedirler.

Beyaz eşya sektörü, 25 milyon adet üretim kapasitesi ve 21 milyon adet üretimiyle, son 10 yılda çok önemli bir üretim üssü haline gelmiş ve Türkiye beyaz eşya sektöründe Avrupa'nın lider ülkesi olmuştur.

İhracatta  özellikle Avrupa ülkeleri, komşu ülkeler ve Afrika gibi pazarlarla birlikte 100'ün üzerinde ülkeye üretiminin yüzde 70'ini ihraç etmektedir.
Türkiye'de faaliyette bulunan beyaz eşya firmaları, ARGE (Araştırma-Geliştirme) konusunda önemli yatırımlarda bulunmaktadırlar ve bu sayede şirketler dünyada rekabet etme gücüne sahip olarak başarı sağlamaktadırlar.

Birleşik Arap Emirlikleri'nde ev aletleri toptancılığı yapan firma, Türkiye'den çamaşır makineleri ithal etmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/326780_washing-machines-import-request-from-united-arab-emirates

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip  limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u  arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir