Boru izolasyon malzemelerine Gürcistan’dan talep var

Plastik boruların izolasyonunda kullanılan malzemeleri ithal etmek isteyen Gürcü firma Türkiye’den tedarikçiler aradığını beyan etmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Plastik boruların izolasyonunda kullanılan malzemeleri ithal etmek isteyen Gürcü firma Türkiye’den tedarikçiler aradığını beyan etmiştir.

Ülkede bağımsızlığın ardından, 1993 yılında ekonomide yapısal değişim süreci başlatılmıştır. Yapısal değişim süreci ilk aşamada bir program üzerinde anlaşılamaması nedeni ile küçük ölçekte kalmış, 1995 yılında Şevardnadze’nin iktidara gelmesi ile birlikte ciddiyet kazanmıştır. 1995 yılında IMF desteğinde bir reform programı uygulanmaya başlanmıştır.

Gürcistan, bağımsızlık sonrasında bir hiperenflasyon dönemi ile karşı karşıya kalmıştır. Enflasyon oranı 1994 yılında %15000 iken, uygulanan politikalar neticesinde 1997-98 dönemine gelindiğinde enflasyon tek haneli rakamlara inmiştir. 1998 yılı Aralık ayında ulusal para Lari’nin devalüe edilmesinden sonra 1999 yılında enflasyon %19’a yükselmiştir. Ancak izlenen sıkı para politikaları sayesinde yıllık enflasyon %5’in altına çekilmiştir. Enflasyon 2005 yılından itibaren yeniden artmaya başlamış olup, 2010 yılı enflasyon oranı %7,2 olarak gerçekleşmiştir.

Gürcistan 2000 yılında dış ticaretini canlandırmak ve ticaret politikalarını belirgin hale getirmek için Dünya Ticaret Örgütü’ne (WTO) üye olmuştur. 2002 yılında IMF’nin de baskıları sonucu vergilerini yeniden düzenlemeye gitmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Plastik boruların izolasyonunda kullanılan malzemeleri ithal etmek isteyen Gürcü firmanın mesajı aşağıdadır:
Merhabalar,
Biz "***** LTD" Gürcistan şirketini temsil ediyoruz, yapı malzemeler piyasada 18 yıllık tecrübeye sahibiz.
Sizin şirket ile işbirliği ile ilgileniyoruz. Devamlı, sürekli çalışma için bir fabrika arıyoz.
Bize PPR boru icin folyolu ve folyosuz boru izolasyonun (22/20, 28/25, 35/32) fabrika satış fiyat listesini (USD - dolar) gönderebilirmisiniz?

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/341208_pipe-insulation-materials-import-to-georgia

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.
Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir