Bosna Hersek otel tekstili satın alacak

Bosna Hersek’te otel tekstilleri ve mutfak ürünleri toptancılığı yapmakta olan firma, Türkiye'den tedarikçilerle ticaret yapmak istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Bosna Hersek ile imzalanmış olan Serbest Ticaret Anlaşması bu ülke ile olan karşılıklı ticaretimizi arttırmamız açısından çok önemli bir unsuru oluşturmaktadır.

Türk ihracatçıları Bosna Hersek pazarında güçlü olan Sırp, Hırvat, Alman, İtalyan, Avusturya, Yunan ve İspanyol firmaları ile rekabet etmektedirler.

Bosna Hersek ile ticari ilişkilerimizin gelişiminde 1 Temmuz 2003 tarihi itibariyle yürürlüğe giren Serbest Ticaret Anlaşması (STA) önemli bir rol oynamaktadır. Ülkemizin bugüne kadar Balkanlarda imzaladığı en liberal STA olan Anlaşma ile gümrük ve eş etkili vergiler 2007 başından bu yana sıfırlanmıştır. 

Bosna Hersek önemli miktarda Türk sanayisinin ihtiyaç duyduğu ham alüminyum, ağaç mamulleri ve ham deri ihraç etmektedir. 

Bosna Hersek’te otel tekstilleri ve mutfak ürünleri toptanlığı yapmakta olan firma, Türkiye'den tedarikçilerle ticaret yapmak istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/333631_hotel-textiles-requested-to-supply-in-bosnia-and-herzegovina 

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir