Bulgar üretici kozmetik şişeler için PET preform satın alacak

Bulgaristan’da kozmetik ürünler üretimi yapan firma şişeler/kavanozlar için olarak PET preform çeşitleri ithal etmek istediklerini beyan etmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Bulgaristan’da kozmetik ürünleri üretimi yapmakta olan bir firma şişe/kavanoz ambalajlar için PET preform çeşitleri ithal etmek istediklerini ve tedarikçilerden fiyat teklifleri beklediklerini beyan etmiştir.

AB üyeliğinin ardından Türkiye-AB gümrük birliğinin bir tarafı haline gelen Bulgaristan ile Türkiye arasında gümrük birliği kapsamında sanayi ürünlerinin ticaretinde gümrük vergisi alınmamaktadır.

2016 yılının ilk çeyreğinde perakende piyasası olgunluk dönemine girmiş, iyi performans sergileyen projeler ile yeniden yapılanma ihtiyacı olan projeler arasında net bir ayrıştıma meydana gelmiştir. Geçen bir yıl içerisinde yeni ticari alanların açılmaması eskilerin daha etkin kullanımına gidilmesine zemin hazırlamıştır. Kısa vadede, piyasa doyum noktasında gerileme yaşandığı için yeni alış veriş merkezlerinin açılması beklenmemektedir.

Artan rekabet, karlılık ve pazar payı ortamında, mevcut AVM’ler kendilerini ayırt edici özelliklerini ortaya çıkarmak ve sürdürmek durumundadırlar. Bu nedenle de kiracı bileşiminin iyileştirilmesi yönünde The Mall ve Mall of Sofia, en çok farklı kiracı ilavesi gerçekleşen AVM’ler olmuştur.

Büyük projelerin rekabeti Sofya ve diğer büyük kentlerde perakende sektörünün kapsamını genişletecektir. Diğer taraftan, yüksek ve orta sınıf markalar piyasaya canlılık getiren ana kaynak olmaya devam edecektir. Hızlı gelişen tüketici ürünleri sektörünün dönüşümü perakende sektörü gıda marketleri bölümüne baskısını sürdürecektir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear All ,
Our company is engaged in manufacturing a wide range of cosmetic products such as shampoos, conditioners, hair masks, creams, sun-protective products, wet wipes and more.
I am interested in you offer preforms for cosmetics bottles:
DIN 24-410 19-24g, DIN 28-410 28-32g.
We have interest and for jar preforms - please send us catalog.
I need the following information about them:
Minimum order quantity  of colorless
Minimum order quantity of dyed
Prices
Packing
Method of payment and shipping

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/341901_preforms-for-cosmetics-bottles-required-in-bulgaria

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.
Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir