Bulgaristan radyatör ithal edecek

Türkiye’den dizel forklift motorları için radyatör talebinde bulunan Bulgaristanlı firma, tedarikçiler ile iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Bulgaristan'ın  başlıca ihraç ürünlerinde yağ ve damıtılmıș ürünler için en fazla Yunanistan, Singapur ve Türkiye; bakır ve mamulleri için Belçika, Türkiye ve Almanya; elektrikli, elektronikli aletler için Almanya, İtalya ve Fransa ile çalıșmaktadır. İthalat ürünlerinde ise mineral yakıtlar, yağlar, damıtılmıș ürünler için Rusya, Kazakistan ve Romanya; kazanlar, makineler, nükleer reaktörler için Almanya, Çin ve İtalya; elektrikli, elektronik aletler için Çin, Almanya ve Macaristan ile çalıșmaktadır.

Bulgaristanın ihracat yaptığı ülkelerde Türkiye 5.sırada yer alırken; ithalat yaptığı ülkeler arasında Türkiye 4. sıradadır.

Türkiye’den dizel forklift motorları için radyatör talebinde bulunan Bulgaristanlı firma, tedarikçiler ile iletişime geçmek istemektedir. Firma ile aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/334760_bulgaria-interested-to-import-auto-radiators 

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir