Bulgaristan un değirmenleri için hortum talep ediyor

Bulgaristan’da hububat depolama silo sistemleri, değirmenler vb tasarımı ve montajı yapmakta olan firma, esnek hortum ve borular Türkiye’den ithal etmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Bulgaristan’da hububat depolama silo sistemleri, değirmenler vb tasarımı ve montajı yapmakta olan bir firma, bu tesislerde kullandıkları esnek vakum borularının temini için Türkiye’den tedarikçiler aramaktadır.

Komünizm döneminde tarım sektörü Bulgaristan ekonomisi içerisinde önemli bir yere sahipti. Ayrıca bu dönemde sanayi sektörü özellikle ağır sanayi, çelik, elektronik, bilgi teknolojileri ve silahlanma başta olmak üzere önemli ölçüde desteklenmekteydi. Ancak komünizm sonrası oluşan rekabet ortamında komünizm döneminde ciddi biçimde korunan bu sektörler rekabet ortamına ayak uydurmakta güçlük yaşamıştır. Komünizmden kalan tesisler yaşlı, AB standartlarına uymamakta olup, yenilenmeleri gerekmektedir. Önemli bir tarım üretimi yoktur. Nüfus yaşlanıp, genç nüfus AB üyesi ülkelere göç ettiği için tarımda ithalata ağırlık verilmektedir.

Bulgaristan ekonomisi, serbest piyasa şartlarına göre işleyen, dışa açık, özel şektörü orta düzeyde gelişmiş, az sayıda stratejik devlet işletmesi olan bir ekonomidir. Dünya Bankası, Bulgaristan ekonomisini üst orta gelirli ekonomilerden addetmektedir.

Bulgaristan’da önemli yatırımcı konumunda faal durumda bulunan 52 adet Türk firması mevcut olup, söz konusu firmaların toplam yatırım tutarı 2 milyar ABD Dolarına yakın bir seviyededir. Türk firmaları tarafından, 10 000 den fazla kişi istihdam edilmektedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sir or Madam,
We would like to introduce us as a company specialized in design, supply and assembly of grain storage facilities, reconstruction of existing facilities, erection of grain terminal project and supply and installation of mills and fodder plants.
That’s why we are interested in the flexible vacuum hoses that you manufacture.
We would be grateful if you send us an offer with price and terms of delivery for flexible vacuum hose with metal or PVC tape, diameter 250mm , 6 m length and abrasion resistant.

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/338060_flexible-vacuum-hoses-inquiry-from-bulgaria

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir