Çek firma ev tekstilinde Türkiye’yi tercih ediyor

Çek Cumhuriyeti’nde yerleşik promosyon ürünleri toptancısı firma Türkiye’den havlu, bornoz, battaniye tedarikçileri aramaktadır.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Çek Cumhuriyeti’nde yerleşik bir promosyon ürünleri toptancısı firma Türkiye’den havlu, bornoz, battaniye gibi en tekstili tedarikçileri aramaktadır.

Çek Cumhuriyeti, Avrupa tarzı gelişmiş bir dağıtım sistemine sahiptir. Pazarın birçok alt segmentlerinde acenta ve distiribütörlerin etkinliği ve gücü gün geçtikçe artmakta ve kadroları genişlemektedir. Halihazırda teknik açıdan yeterli acentalar bulmak mümkün olmakla birlikte pazarlama ve müşteri hizmetleri stratejilerinde desteğe ihtiyaçları vardır. Distribütörlerin kar marjları diğer Avrupa ülkelerinden farklı değildir. Saha satış temsilcisi ortalama 30.000 Çek Kronu (1.500 $) + komisyon (ürüne bağlı olarak % 5-10 arasında değişmektedir) ve araba, seyahat masraflarını talep etmektedir.

Uluslararası toptan ve perakende ticaret şirketlerinin Çek Cumhuriyetine yatırımları büyük ölçüde tamamlanmıştır. Bu aşamada, birleşmeler ve yeni şubeler açmak şeklinde yatırımlar devam etmektedir. Gözden kaçırılmaması gereken en önemli husus, hızlı gelir artışına rağmen, pazarın büyük olmaması ve nüfus artış hızının (0) veya (-) olmasıdır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

We are marketing company for promotional products in Czech Republic. And we are looking for supplier for home textile products.
Please email the catalogue and price list, if possible, for reference.

http://turkishexporter.net/en/Leads/338544_towel-bathrobe-blankets-buy-inquiry-from-czech-republic

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir