Dünya devi, Irak için fason süt ürünleri ürettirmek istiyor

Uluslararası büyük bir gıda markasının Irak şubesi Türkiye’de fason peynir çeşitleri, UHT süt çeşitleri, aromalı sütler ile meyve suyu çeşitleri ürettirmek istediklerini beyan etmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Uluslararası büyük bir gıda markasının Irak’taki şubesi kendi etiketleriyle fason olarak farklı peynir çeşitleri, UHT süt çeşitleri, aromalı sütler ile meyve suyu çeşitleri ürettirmek istediklerini beyan ederek düzenli çalışabilecekleri Türk üreticiler arıyor.

Türkiye ile Irak arasında derin ticari ve ekonomik ilişkiler mevcuttur. İhracat pazarlarımız arasında ikinci sıradan İngiltere’nin arkasında üçüncü sıraya gerilemiştir.

Irak’a ihraç edilecek ürünün, sevkiyat öncesi denetim (standardizasyon ve kalite kontrolü) uygulaması kapsamında olup olmadığının veya kapsamda ise izlenecek prosedürün öğrenilmesi için Bureau Veritas veya SGS ile temasa geçilmesi gerekmektedir. Merkezi Irak Hükümeti (COSQC) sadece Bureau Veritas ile çalışırken, Kuzey Irak Yerel İdaresi (KSQC) ise SGS ve Bureau Veritası yetkilendirmiştir. (TÜV, Cotecna ve Baltic Control sonradan ilave edilen denetim kuruluşlarıdır.)

Türkiye’nin Irak’a ihraç ettiği belli başlı ürünler; mücevherat, buğday unu, ayçiçeği yağı, mobilya, demir-çelik çubuklar, tavuk eti, bisküvi, izole kablo ve teller, yumurta, demir-çelikten inşaat ve aksamı, hijyenik havlu ve bebek bezleri, turunçgiller, demir-çelik boru ve profil, dokunmuş halı, hazır giyim, plastik boru, plastik ambalaj malzemeleri, çikolatalı mamuller, domates, inşaata elverişli işlenmiş taşlar, buzdolabı, deterjan, inşaat malzemeleri ve margarindir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

I am seeking private labelling for below items for UHT Milk ( Full FAT / Low Fat )
UHT Flavored Milk Fresh Cream / UHT Cream Misc Cheese Variants ( Hallomi, kashkawal, Shallal, Majdoul Mozerella, Lebnah , Feta, White , Tin , Triangle etc, etc )
Juices & Nectars

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/337771_private-labelling-dairy-products-inquiry-from-iraq

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir