Ekvator gelinlik satın alacak

Türkiye'den gelinlik ithal edecek olan Ekvatorlu firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Güney Amerika’nın batısında Pasifik kıyısında yer alan Ekvator, Kolombiya  ve Peru ile sınıra sahiptir. Yaklaşık 15,9 milyon nüfusa sahiptir.

Ülke ekonomisi ağırlıklı olarak petrol, tarım, balıkçılık, madencilik (özellikle altın ve bakır), tekstil, gıda işleme ve mobilya sektörlerine dayalı bir yapı sergilemektedir. Ülkede resmi para birimi olarak ABD Doları’nın kullanılması, Latin Amerika ülkelerinin bir kısmındaki kur kaynaklı sıkıntıların bertaraf edilmesini sağlarken; ekonomik büyümenin ağırlıklı olarak petrol üretimine ve petrol fiyatlarına bağlı olması ise belirsizliğe yol açmaktadır. Nitekim Latin Amerika’nın en yüksek petrol rezervine sahip ülkelerinden olan Ekvator, kamu gelirlerinin yaklaşık %40’ını, ihracat gelirlerinin ise %60’ından fazlasını bu sektörden elde etmektedir.

Ham petrol, muz, deniz ürünleri (ton balığı, karides, konserve balık, balık fileto), altın, kesme çiçek, kakao, palm yağı, metal cevherleri, işlenmiş petrol ürünleri ve kahve Ekvator’un 2015 yılı ihracatında öne çıkan ürünlerdir. Ülke ihracatının %50,6’sı tarım ve gıda ürünlerinden oluşmaktadır.

Mineral yakıtlar ve yağlar, aromatik hidrokarbon karışımları, ilaç, binek otomobilleri, telefon cihazları, likit petrol gazları, eşya taşımaya mahsus motorlu taşıtlar, soya küspesi ve kara taşıtları aksamı  ülkenin ithal ettiği başlıca ürün gruplarıdır.

Türkiye'den gelinlik ithal edecek olan Ekvatorlu firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/325668_bridal-wedding-dresses-required-for-ecuador

Bu konularda ilginizi çekebilir