Etiyopya’da yangın tüpü imalatı için fabrika kurulacak

Etiyopyalı mühendislik firması anahtar teslim yangın söndürme tüpleri üretimi yapabilecek bir tesisin kurulumunu için teklif verecek Türk firmalar aramaktadır.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Etiyopyalı bir mühendislik firması yangınla mücadele ürünleri sektöründe faaliyetleri olduğunu ve yakın zamanda yangın söndürücü üretimine başlayacaklarından bahisle bu konuda kendilerine anahtar teslim yangın söndürme tüpleri üretimi yapabilecek bir tesisin kurulumunu için teklif verecek Türk firmalar aramaktadır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Our company, ****Engineering, is engaged in a fire protection business, importing, supplying, and installation.
Now we are planning to enter into fire extinguishers manufacturing.
We are looking for a full fire extinguishing plant, what is capable to manufacture fire extinguisher cylinders with standards that meet UL, FM, NFPA and other world standards.
We are planning to produce a CO2, Powder extinguishers with a capacity of 500 to 1000 pcs of cylinders in 1 kg, 3 kg, 6 kg, 9 kg, 15 kg, 25 kg, 50 kg fire extinguishers. and foam extinguishers in 25 kg and 50 kg cylinders.

https://www.turkishexporter.net/en/Leads/354992_fire-extinguisher-production-line-required-in-ethiopia

Bu ihracat fırsatı/talebine erişmek istiyorsanız; %80 oranına çıkan hibe desteklerinden, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi) toplu üyelik desteği kapsamında yararlanabilirsiniz. Lütfen bilgi için form doldunuz ve 444 23 99’u arayıp bilgi isteyiniz.
Başvuru Formu Linki : https://turkishexporter.net/tr/contact 

Bu konularda ilginizi çekebilir