Ev dekor ürünleri Güney Afrika’ya ihraç edilecek

Güney Afrika’da ev dekorasyon ürünleri toptancısı firma ürün gamını genişletmek amacıyla Türkiye’den tedarikçiler arıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Güney Afrika’da ev dekorasyon ürünleri toptancısı bir firma yeni faaliyete geçirdikleri online alışveriş sitesinde satışa sunmak ve aynı zamanda ürün gamını genişletmek amacıyla Türkiye’den mal temin edebilecekleri tedarikçiler aradıklarını, görüşmeler yapmak amacıyla Şubat 2017 ayı içerisinde Türkiye’ye geleceklerini beyan ederek ilgilenen firmaların irtibata geçmelerini talep etmektedir.

55 milyon nüfusa sahip bulunan ülkede yaklaşık %15’lik kısmını oluşturan ve daha çok beyazlardan meydana gelen bir kitle yüksek bir gelir düzeyi ile refah içerisinde yaşamaktadır. Tüketim mallarının ve özellikle lüks tüketim mallarının büyük kısmı bu gruba giren tüketiciler tarafından satın alınmaktadır. Nüfusun en az yarısı yoksulluk sınırları içerisinde bulunmaktadır.

Güney Afrika Cumhuriyeti (GAC) ekonomisi dünyadaki en ‘açık’ ekonomilerden birisidir. GAC’nin dünya ekonomisiyle bütünleşmesi 1994 yılında barışçıl ve başarılı bir şekilde demokrasiye geçişiyle birlikte gerçekleşmiştir. Bu durum GAC ekonomisinin başlıca ticari ortaklarının eğilimi ve ülkedeki diğer gelişmeleri de doğrudan etkilemiş görünmektedir.

Günümüzde GAC’nin ekonomisi gelişmiş bir yapı sergilemektedir. Fakat aynı zamanda nüfusun büyük bir kısmı da yoksulluk içerisinde bulunmaktadır. GAC’nin gelir dağılımında büyük bir farklılık yaşanmaktadır. Ülkede tüketici profili zengin ve yoksul olarak uç noktalara yığılmış durumdadır. Dolayısıyla tüketici eğilimi ve davranışları da farklı olabilmektedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Our company is a distributor of home decor to the retail trade in Southern Africa.
We launched a  retail online site in November 2016.
We are looking to come to Turkey on a buying trip in February 2017 and need some information before travelling.
Would it be possible to receive a catalogue, prices and MOQs from you for this.
the largest distributor of fine fragrance and cosmetics in Southern Africa,
Please let me know should you require further information.

http://turkishexporter.net/en/Leads/345699_home-decor-items-requested-for-south-africa

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.

Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir