Fareo Adaları’ndan spor ekipmanları talebi

Türkiye'den spor ekipmanları ve kıyafetleri satın almak isteyen Fareo Adaları’nda bulunan firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Faroe Adaları, Norveç Denizi ile Kuzey Atlantik Okyanusu suları arasında kalan takım adalardır. Fareo Adaları Danimarka' ya bağlı özerk bir yönetime sahiptir. Keçi ülkesi olarak anılan Fareo Adaları,  49 bin 267 nüfusa sahip olup, GSYİH'si kişi başına 47 dolardır.

Fareo Adaları’nda bulunan firma ülkemizden Türk malı spor kıyafetleri satın alacaktır. Tekstil sektöründe, ülkemizin işgücü, hammadde ve pazarlama faktörleri dikkate alındığında Çin, Hindistan ve Güney Kore ile birlikte dünyanın en rekabetçi ülkeleri arasında yer alması tercih sebebini ortaya koymaktadır.

Türkiye'den spor ekipmanları ve kıyafetleri satın almak isteyen Fareo Adaları’nda bulunan firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/333480_importing-sport-equipments-to-faroe-islands 

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir