Fas'ın otobüs koltukları Türkiye'den

Türkiye’den otobüs koltukları ithal etmek istediğini bildiren Faslı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Fas ekonomisi ağırlıklı olarak tarım, imalat ve balıkçılık sektörlerinde yoğunlaşmış olup, ülkenin en önemli döviz girdi kaynağını turizm gelirleri ve fosfat ihracatı oluşturmaktadır. 

Ülkenin kıyı kesimleri tarıma uygun bir iklim ve toprak yapısına sahiptir. Başlıca tarım ürünleri tahıl, baklagiller, zeytin ve narenciyedir. Şarap üretimi modern çiftliklerde yapılmakta olup, ağırlıklı olarak ihraç edilmektedir. 

Tekstil sektörü, ekonomik büyüme içinde önemli bir paya sahiptir. Ülke iplik ve kumaş gibi hammaddeler ve ara ürünler ithal edilmekte, bitmiş ürün olan hazır giyim ürünlerini ise ihraç etmektedir. Ülkede madencilik sektörünün yüzde 95’ini fosfat üretimi oluşturmaktadır. Fas, ABD ve Rusya Federasyonu’ndan sonra dünyadaki üçüncü büyük fosfat üreticisi konumundadır. 

Türkiye’den otobüs koltukları ithal etmek istediğini bildiren Faslı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/331535_moroccan-company-looking-for-bus-seats-manufacturers 

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir