Fas'tan tesettür giyim talebi

Türkiye'den tesettür giyim çeşitleri ithal etmek isteyen Faslı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Tekstil sektörünün gelişmesi, Avrupa ve Kuzey Amerika’da ve sanayileşmiş olarak nitelendirilen ülkelerde yapılan suni ve sentetik elyaf üretimi ile başlamış, özellikle II. Dünya Savaşı’nı izleyen süreçte başta Tayvan, Güney Kore, Çin ve Türkiye olmak üzere birçok gelişmekte olan ülkede de yaygınlaşmıştır. Tekstil ve hazır giyim sektörü Türkiye için olduğu kadar dünya ekonomileri için de, yarattığı istihdam olanakları, kazandırdığı döviz geliri ve ürettiği katma değer ile ekonomik kalkınma yolunda vazgeçilmez bir sektördür. 

Tesettür giyim ise Türkiye' de son yıllarda oldukça artış gösteren ve ürün çeşitliliği ile her geçen gün daha da çoğalan bir alan konumuna gelmiştir.Sektörün dünya genelinde de artış seyretmesiyle tesettür giyim dünya modası içinde yüzde onbeşlik kısmı oluşturmuştur.

Türkiye'den tesettür giyim çeşitleri ithal etmek isteyen Faslı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/ar-SA/Leads/332855_muslim-womens-islamic-wear-import-to-morocco 

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir