Faslı firma kapı dolgu malzemesi satın alacak

Fas’ta düşük maliyetli konut projeleri için mobilya ve aksesuarlar üreten bir firma, kapı imalatlarında kullanmak üzere kapı dolgu malzemeleri ithal etmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Fas’ta düşük maliyetli konut projeleri için mobilya ve aksesuarlar üreten bir firma, kapı imalatlarında kullanmak üzere petekgöz gibi kapı dolgu malzemeleri ithal etmek istediklerini beyan etti.

Türkiye’nin Fas’a ihracatı 2014 yılında 1.406 milyon dolar olmuştur. Fas’a ihraç ettiğimiz başlıca ürünler, demir çelik, mücevherci eşyası, otomobil ve buzdolabı şeklindedir.

Türkiye’nin Fas’dan ithalatı 2014 yılında 640 milyon dolar olmuştur. Fas’dan ithal ettiğimiz başlıca ürünler otomobil, işlenmemiş altın, difosfor pentaoksit, işlenmemiş kurşun, tabii kalsiyum ve gümüştür.

Tüketici tercihleri, ülkenin Avrupa’ya yakınlığı ve Avrupa ile var olan tarihi, kültürel ve ekonomik ilişkilerin etkisi ile çeşitlilik arz etmektedir. Ülkede, Arap, Berberi, Portekiz, İngiliz, Fransız ve İspanyol etkilerini görmek mümkündür. Ülke genelinde Fransızca konuşulurken Tanja bölgesinde İspanyolca hakimdir. Özellikle genç kuşağın yaşam tarzında Avrupalılaşma özellikle Fransız etkisi görülmektedir. Diğer taraftan, ortalama bir Fas evi, el yapımı geleneksel tarzdaki eşyaları ile ortalama bir Avrupalı ailenin evinden oldukça farklıdır.

Ülke geneli itibari ile satın alma gücü düşük bir ekonomik yapıya sahiptir. Bu hali ile, geniş bir alt, çok dar bir üst ve yeni yeni oluşmakta olan bir orta tabaka mevcuttur. Fiyat, satın alma kararları verilirken ülke genelini oluşturan alt gelir grubunda belirleyici unsurdur.

Fas’ta düşük maliyetli konut projeleri için mobilya ve aksesuarlar üreten bir firma, kapı imalatlarında kullanmak üzere petekgöz vb kapı dolgu malzemeleri ithal etmek istediklerini beyan etmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sir,
We are a company for economic residential apartments furniture in Morocco.
We have our own factory and we are interested in Chipboard door core + honeycomb paper: thickness : 28mm and 30mm.
Could please send to us your catalogue?
We would like do business with you.
We are looking forward to hearing from you.
Best regards,

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/336497_tubular-door-core-import-request-from-morocco

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir