Gazlı çivi tabancaları alım talebi

Dünya çapında elektrikli el aletleri markası olan firmanın gazlı çivi tabancası tedariği konusunda Türkiye’den üretici firmalar aradıklarını beyan etmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Dünya çapında elektrikli el aletleri markası bir firmanın Lihtenştayn’daki bürosu gazlı çivi tabancası tedariği konusunda Türkiye’den üretici firmalar aradıklarını beyan etmiştir.

Liechtenstein Prensliği, 1815 Viyana Kongresinde egemenliğini yitirmeden Alman Konfederasyonuna katılmış ve anılan Konfederasyonun 1866 yılında yıkılmasıyla egemenliğine kavuşmuştur.

Lihtenştayn’da 250’den fazla çalışanı olan 15 işletme vardır. Ticari şirketlerin %70’inden fazlası 1 ila 9 kişi arasında kişi çalıştıran küçük işletmelerdir.

Pek çok Lihtenştayn firması araştırma ağırlıklı alanlarda uzmanlaşmış olup, küresel pazar liderleridir. Lihtenştayn, ağırlığını sanayi ürünleri ve imal edilmiş mamullerin oluşturduğu (gayri safi yurt içi hasılanın %40’ı) çeşitli mal ve hizmetler ihraç eden bir ülkedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear sirs,
we are looking for "gas nail" producers in Turkey.
Please provide us some suitable suppliers, thanks.
Best regards

http://turkishexporter.net/en/Leads/345118_liechtenstein-based-company-looking-for-gas-nail-producers

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.

Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir