Güney Afrika ayakkabı satın alacak

Türkiye’den bayanlar için düğün ayakkabıları, özel tasarım abiye ayakkabılar satın alacak olan firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Ülkemiz ile Güney Afrika Cumhuriyeti arasındaki ticari ilişkiler 1966 yılından beri devam etmektedir. 1980 yılına kadar ülkemizde uygulanan dış ticaret politikaları yüzünden düşük düzeyde seyreden ticari ilişkiler 1981 yılından sonra hızla artmaya başlamış ve 2000 yılına kadar belirgin bir seviyeye gelmiştir.

2015 yılında Güney Afrika Cumhuriyeti'ne ihracatımız bir önceki yıla göre yüzde 10,3 oranında düşmüş ve 489,3 milyon dolar olarak gerçekleşmiştir. İthalatımız da bir önceki yıla göre yüzde 22,7 oranında düşerek 919,2 milyon dolar olmuştur. Dış ticaret dengesi yine aleyhimize gelişmiş ve dış ticaret açığımız 429,9 milyon dolar olarak gerçekleşmiştir. 2015 yılında dış ticaret açığımızda bir önceki yıla göre yüzde 33,3 oranında bir azalma görülmektedir.

Türkiye’nin 2015 yılında Güney Afrika Cumhuriyeti' nden gerçekleştirdiği ithalatı madde grupları itibariyle aşağıda belirtilmiştir. Güney Afrika Cumhuriyeti' nden ithalatımızda başlıca ürünler altın ve kömür şeklindedir. Diğer ithal ürünleri de yine ağırlıklı olarak ülkenin çeşitli doğal zenginliklerinden oluşan muhtelif madenler ile otomotiv sanayisi ürünleri şeklindedir. 

Türkiye’den bayanlar için düğün ayakkabıları, özel tasarım abiye ayakkabılar satın alacak olan firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firma ile aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/325932_looking-for-a-suppliers-of-wedding-shoes-for-south-africa 

Bu konularda ilginizi çekebilir