Haitili kepenk üreticisi kesim tezgâhları satın alacak

Haiti’de kepenk, jaluzi, tente satışı ve uygulamasını yapmakta olan bir firma imalatlarında kullanılmak üzere kesim tezgâh ve makineleri satın almak istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Haiti’de evler ve ofisler için kepenk, jaluzi, tente, perde, aksesuarlar, zemin döşeme gibi dekorasyon ve iç ve dış mimari esaslı ürünlerin satışı ve uygulamasını yapmakta olan bir firma imalatlarında kullanılmak üzere kesim tezgah ve makineleri satın almak istemektedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

I am looking for roller ang vevetian machines, cutting table punching machine, roller shane cutting table.

***** Home Design provides customers with the highest product quality and top of the line service. Clients receive free quotations, measurement and installation. ***** is proud in creating Customized Window Treatments, which allows customers the flexibility in decorating basically wherever they feel inspired to do so! The prices of Signature’s products have a big range, so there is definitely something for everyone! Signature offers one-month free customer service after installation of product.

https://turkishexporter.net/en/Leads/350879_roller-shade-cutting-table-needed-in-haiti

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir