Hindistan cam ithalatı yapacak

Türkiye'den cam levhalar ithal edecek olan Hindistanlı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Cam, dünyanın en eski ve olgun malzemelerinden biri olmasına karşın, olağanüstü özellikleri ile geleceğin dünyasında da insanlığa hizmet etmeyi sürdüreceğini ortaya koymaktadır.

Bugün Türk Cam Sanayi düz ve işlenmiş camlar, otomatik ve el üretimi ev eşyası ürünleri, şişe ve kavanoz türü sınai kaplar, cam elyafı, ampul, saat ve gözlük camları, mozaik ve cam yünü gibi camın pek çok uygulama sahasındaki faaliyetleri ile ekonomimizin önemli bir parçasını oluşturmaktadır. Türkiye ve çevre ülkelerdeki yatırımlar ile üretim kapasitesi 4 milyon tonu aşan sektör, camın ana sahalarındaki büyüklükleri ile dünyanın ve Avrupa’nın ilk 10’u arasında yer almayı başarmaktadır. 

Türkiye' den cam levhalar ithal edecek olan Hindistanlı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/334840_float-glass-sheets-price-request-from-india 

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir