Hindistan kuruyemiş talep ediyor

Türkiye'den badem, antepfıstığı, fındık ve ceviz ezmesi çeşitleri ithal etmek isteyen Hindistanlı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye' de gıda içerisinde yer alan atıştırmalık ürünler ; yatırım, üretim ve istihdam yapısı ile ülke ekonomisinin en dinamik sektörlerindendir. 

Türkiye için stratejik öneme sahip olan gıda ve içecek imalatı, sanayi alt sektörleri arasında en büyüklerinden olup, üretim değeri, istihdama sağladığı katkı, ihracatı ve dış ticareti karşılama oranı ile ülkemizin önemli sektörlerinden biridir. 

Türkiye her geçen yıl dünya pazarında daha etkin bir oyuncu olma yolunda ilerlemektedir. Türkiye, üretim gücünü tarımsal üretimden almaktadır.

Türkiye'den badem, antepfıstığı, fındık ve ceviz ezmesi çeşitleri ithal etmek isteyen Hindistanlı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/334759_dry-nuts-pastes-import-inquiry-from-india

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir