Hindistan, parlak akrilik levha istiyor

Hindistan’da modüler mobilya imalatı yapan firma özellikle mutfak dolapları için parlak akrilik levhalar ithal etmek istediklerini, Türkiye’den tedarikçiler aradıklarını beyan etmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Hindistan’da 2008 yılından bu yana modüler mobilya çeşitleri imalatı yapmakta olan bir firma özellikle mutfak dolapları imalatları için parlak akrilik levhalar ithal etmek istediklerini, Türkiye’den tedarikçiler aradıklarını beyan etmiştir.

Hindistan doğal kaynaklar bakımından çok zengin bir ülke değildir. Hindistan dünya yüzeyinin %2,4’ünü kaplamasına rağmen, dünya nüfusunun %17’sini barındırmaktadır. Bu yüzden doğal kaynak ihtiyacı fazladır. Hindistan’daki en önemli madenler kömür, demir ve boksittir. Petrol ve gazın büyük çoğunluğu ithal edilmektedir. Büyük coğrafi ve iklimsel farklılıklar bölgeler arasında gelir dağılımı ve ekonomik gelişmişlik farklılıklarının sebeplerinden birisidir. Gelişmiş ülkelerin tersine bir durum olarak çalışan nüfusun %60’ı tarım sektöründe istihdam edilmiştir. Göç artmasına rağmen hala sınırlıdır ve Hintlilerin büyük çoğunluğunun geçimi toprağa bağlıdır. Ekilebilir arazinin %40’ı sulanabilir durumdadır ve geriye kalan arazilerde tarımsal üretim yıllık muson yağmurlarına bağımlıdır.

Son yıllarda ekonominin tarıma bağımlılığı azalmış olsa da GSYİH’deki dalgalanmalar hala yıllık muson yağmurlarının sonuçlarına bağlıdır. Toprak sahiplerinin çoğunluğu geçinecek kadar tarım yapabilmektedirler ve çoğu çiftçi ailesi yoksulluk sınırının altında yaşam sürdürmektedirler. Hindistan özellikle kırsal alanda dünyadaki en kötü insani gelişim indekslerinin bazılarına sahiptir. Buna karşın, Hindistan aynı zamanda çok sayıda yüksek nitelikli işgücüne ve birkaç tane uluslararası endüstriyel gruba da sahiptir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sir
Very Warm Greeting From ***** Furniture Modules
We need Acrylic Gloss Board and also we need the requirement for kitchen.
So Please send the catelogue and also for the price list for same.
If you have an source in India let us know so we will contact directly to them.
Basically we are in Modular furniture Industries since 2008 and now we expand our business as per international standards.
Thank you very much and awaiting your urgent reply.

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/339029_high-gloss-acrylic-panel-inquiry-from-india

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir