Hindistanlı firma EPDM granül hammadde ithal edecek

Hindistan’da kauçuk ürünler ticareti yapmakta olan bir firma EPDM granül hammadde konusunda düzenli çalışabileceği tedarikçiler aramaktadır.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Hindistan’da kauçuk ürünler ticareti yapmakta olan bir firma EPDM granül hammadde konusunda düzenli çalışabileceği tedarikçiler aramaktadır.

Hindistan ekonomisi iki farklı yapıya sahiptir. Bir yanda, orta sınıfın en zekilerini çalıştıran modern ve küresel rekabet gücüne sahip bilgiye dayalı hizmetler sektörü, diğer yanda çoğunlukla az eğitimli işgücünün çalıştığı ve rekoltesi yağışlara bağlı tarım sektörü yer almaktadır. İmalat sektörü geleneksel olarak kalitesiz mallar nedeniyle yetersiz olmasına rağmen, bu durum son yıllarda değişmeye başlamıştır. Hizmetler sektöründeki güçlü büyüme neticesinde sektörün GSYİH içinde payı 2012 yılında %56,3 olarak gerçekleşirken, tarım sektörünün payı %17,5, sanayinin payı ise %26,2 olmuştur. 2015 yılı sonunda bu oranların hizmet sektörü için %58,9, sanayi için %24,5 ve tarım için %16,6 olması beklenmektedir.

Son yıllarda ekonominin tarıma bağımlılığı azalmış olsa da GSYİH’deki dalgalanmalar hala yıllık muson yağmurlarının sonuçlarına bağlıdır. Toprak sahiplerinin çoğunluğu geçinecek kadar tarım yapabilmektedirler ve çoğu çiftçi ailesi yoksulluk sınırının altında yaşam sürdürmektedirler. Hindistan özellikle kırsal alanda dünyadaki en kötü insani gelişim indekslerinin bazılarına sahiptir. Buna karşın, Hindistan aynı zamanda çok sayıda yüksek nitelikli işgücüne ve birkaç tane uluslararası endüstriyel gruba da sahiptir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Hi My name is Pradeep.
Our company "***** India Inc" deals with many products related to rubber.
We are looking for a potential company who can supply us epdm granules & related products.
Awaiting your reply.

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/339023_epdm-granules-price-request-from-india

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir