Hollanda'dan iplik talebi

Hollandalı firma tarafından Türkiye'den pamuklu el örgü ipliği satın alınacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye’de tekstil üretiminin ve ihracatın en önemli alt kalemlerinden biri ipliktir. Toplam kurulu iplik kapasitesi 3,75 milyon ton civarındadır ve Türkiye, Avrupa’da iplik kapasitesi en yüksek ülkedir. 

Tekstil ihracatının yüzde 21’i iplikten oluşmaktadır ve 1,7 milyar dolar civarındadır. Türkiye’nin dünya iplik ticaretindeki payı ise yüzde 3,1’dir. ve dünyanın en büyük 12. iplik ihracatçısıdır. Ürün grupları bazında incelendiğinde iplik ihracatının yüzde 58’i sentetik liflerden ipliklerden, yüzde 28’i pamuk ipliğinden, yüzde 14’ü de diğer ipliklerden o oluşmaktadır. Türkiye pamuk ipliğinde dünyanın 7. büyük ihracatçısıdır. Türkiye’nin pamuk ipliğindeki avantajı Ege pamuğu başta olmak üzere ülke topraklarında yetişen pamuğun kalitesinden ve buna da bağlı olarak pamuk ipliği üretiminin uzun bir geçmişe sahip olmasından kaynaklanmaktadır. 

Hollandalı firma tarafından Türkiye'den pamuklu el örgü ipliği satın alınacaktır. Tedarikçilerle iletişime geçmek isteyen firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/ru-RU/Leads/333331_interested-in-cotton-knitting-yarn-for-netherlands 

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir