İngiliz firma iç giyim üretim yaptırabileceği üretici arıyor

İngiliz bir müşteri kendi tasarımları olan erkek boxer şortlar için fason üretim yaptırabileceği Türk firmalar aramaktadır.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İngiliz bir müşteri kendi tasarımları olan erkek boxer şortlar için fason üretim yaptırabileceği Türk firmalar aradığını belirterek ilgilenenlerin detaylar konusunda kendisiyle irtibata geçmesini talep etmektedir.

İngiltere ekonomisi özellikle 2014 yılı ortalarından itibaren petrol fiyatlarındaki gerileme nedeniyle iyileşme sürecine girmiş olsa da halen orta vadede gelişimi açısından ihtiyatlı bir yaklaşım gerektirmektedir. Ülke ekonomisindeki yapısal sorunların devam ettiği görülmektedir.

İngiltere’de firmalarının tamamına kendilerinin sahip olduğu şubelerden bağımsız ticaret firmalarına kadar her türlü dağıtım kanalı mevcuttur. Dağıtım kanalının seçimi satılacak olan ürünün özelliklerine göre değişmektedir. Diğer taraftan e-ticaret son yıllarda yaygınlaşmıştır.

Buna ek olarak ürünün çevre dostu olduğunu belirten “Eco-label” kullanımı gittikçe yaygınlaşmaktadır. Çevre dostu ürünlere yönelik talebin artması ve kişilerin çevre konusunda gittikçe daha dikkatli hale gelmesi söz konusu etiketin kullanımını artırmaktadır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Hi There
I am looking for the right manufacturer to produce my boxer shorts.
They will all have the same measurement specification and come in 4 sizes (S, M,L,XL).
There will be 6 different patterns/designs/options.
They are being finalised with the CAD artist but there are generally 3 colours in each print so please base your costing on that. 
Can you let me know what your MOQs are as I am looking to manufacture 50 units per option.
They need to be 100% cotton and I can send you a swatch for quality and weight, etc. later on when needed.
Could you please send me your best cost price for 6 options, 50 units each.
Thank you

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/341047_mens-boxers-private-label-request-from-united-kingdom

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.
Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir