İngiliz firma kombiler için Türk malı eşanjörü talep ediyor

İngiltere’de kombi üreticisi firma Türkiye’den plakalı ısı eşanjörü ithal etmek istediklerini, tedarikçi aradıklarını deklare etmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İngiltere’de kombi ve kalorifer kazanı üreticisi bir firma Türkiye’den yılda ortalama 1000 ad civarında plakalı ısı eşanjörü ithal etmek istediklerini, tedarikçi aradıklarını deklare etmiştir.

1992’den beri sürekli büyüyen İngiliz ekonomisinde 1997-2004 yılları arasında özel tüketim GSYİH’da yaşanan büyümeden daha yüksek oranda artmıştır. Bu da hane halkı borçlarının artmasına neden olmuştur. Borç/gelir oranı 2007 yılında 1980’lerden beri en yüksek seviyesine ulaşmıştır, bu durum da piyasanın faizlerdeki değişikliklere daha hassas hale gelmesine yol açmıştır. Bunlara ek olarak dünyada da kriz yaşanması İngiltere’nin ekonomisini oldukça olumsuz yönde etkilemiştir. 2009 yılında GSYİH % 4,9 oranında daralmıştır, söz konusu oran II. Dünya Savaşı’ndan beri ülke ekonomisinde yaşanan en büyük gerilemedir. 2010 yılında ülke ekonomisi % 1,3 oranında büyüyerek resesyondan çıkmıştır. 2015 yılı GSYİH 2, 85 milyon ABD Doları olarak gerçekleşmiş, büyüme oranı ise % 2,2 olmuştur.

İngiltere ekonomisi özellikle 2014 yılı ortalarından itibaren petrol fiyatlarındaki gerileme nedeniyle iyileşme sürecine girmiş olsa da halen orta vadede gelişimi açısından ihtiyatlı bir yaklaşım gerektirmektedir. Ülke ekonomisindeki yapısal sorunların devam ettiği görülmektedir.

İngiltere’de son yıllardaki temel ekonomi politikaları bütçe açığını azaltmak üzere hazırlanan mali sıkılaştırma programlarına dayanmaktadır. Bütçe açığı konusunda beklenenden daha yavaş bir şekilde azalma yaşanmıştır. Diğer taraftan hükümet kamu politikaları alanında da baskı ile karşılaşmaktadır. Bunlardan bir tanesi verimlilik oranında yaşanan gerilemedir. Bu konuya yeterli önemin verilmediği konusu gündemdedir. Hükümet verimlilik alanında sıkıntı olduğunu kabul etmekte fakat gelişimi için gerekli önlemleri henüz almamıştır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

We manufacture oil boilers in the UK.
For the last few years, we have subcontracted out the main heat exchangers which form the very heart of the boiler.
We are now looking for another source of manufacture.
Is this of any interest to you, or do you know anyone with manufacturing ability to the standard required of welding a leak proof steel heat exchanger ?
We would estimate 1000 units per annum.

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/338968_heat-exchangers-for-boilers-needed-in-united-kingdom

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir