İngiliz firma Türkiye’den motor ithal edecek

İngiltere’de ticari araçlarda kullanılan motorların satışını yapan firma Ford Transit motor çeşitleri ithal etmek istemektedir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İngiltere’de iş makineleri ve araçlarda kullanılan motorların satışını yapmakta olan bir firma Ford Transit motor çeşitleri ithal etmek istediklerini, tedarikçiler aradıklarını beyan etmiştir.

İngiltere’de kişilerin refah düzeylerinin artışına bağlı olarak gelirlerinin daha büyük kısmını hizmetlere harcamaya başlamışlardır.

Hizmetler sektörünün önemi artmış, sektör İngiltere GSYİH’sinin yaklaşık dörtte üçünü oluşturur hale gelmiştir. 2015 yılı itibarıyla hizmet sektörü ülke GSYİH’sinin % 79,6'sını oluşturduğu tahmin edilmektedir. Londra’nın dünya finans sektöründeki geleneksel önemine de bağlı olarak finans sektörü GSYİH’nin yaklaşık % 10’luk, vergi gelirlerinin ise % 11’lik kısmını oluşturmaktadır. Ayrıca finans ve finans sektörüne bağlı olarak gelişen profesyonel hizmetler sektörünün ülkede 2 milyonun kişinin üzerinde istihdam yaratmaktadır. GSYİH’nin yaklaşık % 4’ünü oluşturan telekomünikasyon sektörü 90’ların ortalarından itibaren hızla büyümüştür. İngiltere’nin evlerin yeniden yapımı ile ilgili yasal düzenlemeleri de inşaat sektörünün GSYİH’dakı payını % 6’ya yükseltmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Hi there,
We are a large supplier of commercial engines and are interested in purchasing new Ford Transit Engines.
We are interested in both the 2.2 and 2.4 engines.
Can you assist us?
Kind Regards

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/339876_ford-transit-engines-import-to-united-kingdom

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir