İngiliz otellerine Türk tekstilleri dokunacak

İngiltere’de toptancı firma Türkiye’den oteller, restoranlar, iş dünyası dinlenme tesisleri gibi mekanlar için havlu, çarşaf vb tekstil ürünleri satın almak istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İngiltere’de oteller, restoranlar, iş dünyası dinlenme tesisleri gibi mekanlar için havlu, çarşaf vb tekstil ürünleri tedariği yapmakta olan bir firma  Türkiye’den toptan konteyner bazında havlu ve çarşaf satın almak istediklerini beyan etti.

İngiliz işadamı kısa süreli iş ilişkilerinden ziyade daha uzun vadeli iş ilişkilerini benimsemektedir.

Eğer iş yapmaya karar verilirse, sizinle doğrudan ilişki içine girilecektir. Ayrıca fikirlerini açıklamakta tereddüt etmeyecektir. İyi bir ilişkinin oluşması için teklifinizin ve şirketinizin değerlendirilmesi amacı ile karşı tarafa zaman bırakılması gerekebilir.

İngiltere’de firmalarının tamamına kendilerinin sahip olduğu şubelerden bağımsız ticaret firmalarına kadar her türlü dağıtım kanalı mevcuttur. Dağıtım kanalının seçimi satılacak olan ürünün özelliklerine göre değişmektedir. Diğer taraftan e-ticaret son yıllarda yaygınlaşmıştır.

İngiltere’de ürünün menşei, ağırlığı, boyutları, kimyasal bileşenleri ve tehlike içerdiği muhtemel durumlar hakkında bilginin perakende satışa sunulan ürünlerde yer alması gerekmektedir. Eğer ürün etiketlenemiyor ise o zaman söz konusu bilginin ambalaj ve/veya kullanma kılavuzu gibi basılı olarak bulundurulması gerekmektedir.

İngiltere’de oteller, restoranlar, iş dünyası dinlenme tesisleri gibi mekanlar için havlu, çarşaf vb tekstil ürünleri tedariği yapmakta olan bir firma  Türkiye’den toptan konteyner bazında havlu ve çarşaf satın almak istediklerini beyan etmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Our company provides an exceptional quality linen hire services to Hotels, Restaurants and leisure businesses.
We have dedicated highly trained staff who are always at hand to help you.
We have range of linen packages to suit all type of services.
Please contact me I need container loads of towel and bed linen.

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/337277_hotel-towels-purchase-inquiry-from-united-kingdom

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir