İngilizlerin saçları Türk malı ürünlerle parlayacak

İngiltere’de berberler ve kuaförlere malzeme sağlayan müşteri Türkiye’den saç maskesi ve jölesi ithal etmek istediğini belirtmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İngiltere’de berberler ve kuaförlere malzeme tedariği yapmakta olan bir müşteri Türkiye’den saç maskesi ve jölesi ithal etmek istediğini belirtmiştir.

İngiltere’de son yıllardaki temel ekonomi politikaları bütçe açığını azaltmak üzere hazırlanan mali sıkılaştırma programlarına dayanmaktadır. Bütçe açığı konusunda beklenenden daha yavaş bir şekilde azalma yaşanmıştır. Diğer taraftan hükümet kamu politikaları alanında da baskı ile karşılaşmaktadır. Bunlardan bir tanesi verimlilik oranında yaşanan gerilemedir. Bu konuya yeterli önemin verilmediği konusu gündemdedir. Hükümet verimlilik alanında sıkıntı olduğunu kabul etmekte fakat gelişimi için gerekli önlemleri henüz almamıştır.

Düşük enerji maliyetleri enflasyon oranını etkileyen temel faktör durumundadır. EIU verilerine göre 2014 yılında %1,5, 2015 yılı için %0 olan enflasyon oranının, 2016 yılı için %0,4 olacağı tahmin edilmektedir.

İngiltere’ye ihracatta, genel olarak tekstil ve hazır giyim ürünleri, elektrikli ve elektriksiz makineler, motorlu araçlar ve parçaları, demir çelik ürünleri ihracattaki önemli madde gruplarını oluşturmaktadır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Hello,
I am looking into selling hair gum/gels here in the UK to barbers etc....
Do you have any information please into products available and prices?
Thank you

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/337976_hair-gels-gums-import-inquiry-from-united-kingdom

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir