Irak prefabrik karavan satın alacak

Türkiye'den prefabrik karavan ithal edecek olan Iraklı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye ile Irak arasında derin ticari ve ekonomik ilişkiler mevcuttur. 2011 yılında ihracat pazarlarımız arasında Almanya’nın ardında ikinci sıraya yükselmiştir. Irak’a gerçekleştirilen ihracat 2013 yılında yaklaşık 12 milyar dolarla en yüksek seviyesine ulaşmıştır. 2015 yılında da gerilemeye devam eden Irak’a ihracatımız 8,5 milyar dolar seviyesinde gerçekleşmiştir. İhracat pazarlarımız arasında ikinci sıradan İngiltere’nin arkasında üçüncü sıraya gerilemiştir. 

Türkiye’nin Irak’a ihraç ettiği belli başlı ürünler; mücevherat, buğday unu, ayçiçeği yağı, mobilya, demir-çelik çubuklar, tavuk eti, bisküvi, izole kablo ve teller, yumurta, demir-çelikten inşaat ve aksamı, hijyenik havlu ve bebek bezleri, turunçgiller, demir-çelik boru ve profil, dokunmuş halı, hazır giyim, plastik boru, plastik ambalaj malzemeleri, çikolatalı mamuller, domates, inşaata elverişli işlenmiş taşlar, buzdolabı, deterjan, inşaat malzemeleri ve margarindir. Türkiye Irak'tan en çok altın, petrol yağları ve plastik hurda ithal etmektedir.

Türkiye'den prefabrik karavan ithal edecek olan Iraklı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/334170_prefabricated-caravans-order-in-iraq 

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir