Irak yakıt hortumları satın alacak

Irak’ta Amerikan hava kuvvetlerine yakıt ikmali yapmakta olan firma yakıt transfer hortumları Türkiye’den fiyat teklifleri talep etmektedir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Irak’ta Amerikan hava kuvvetlerine yakıt ikmali yapmakta olan firma yakıt transfer hortumları satın almak istedikleri, listesini verdikleri hortumlar için Türkiye’den fiyat teklifleri talep ettiklerini belirtmektedir.

Irak’ta iş yapmak isteyen Türk firmaların Iraklı yerel temsilcilikler, acenteler veya dağıtıcılar ile çalışmaları tavsiye edilmektedir. Böylece hem bürokratik engellerin, hem de yapılacak iş görüşmelerinde dil ve kültür engelinin aşılması mümkün olacaktır. Yerel temsilciler, ihraç ürününün tanıtımında ve kamu/özel sektör iş fırsatlarının takibinde de oldukça faydalıdır.

Irakta acentalık/distribütorlük/temsilcilik sözleşmesi imzalamadan önce, Iraklı bir avukatla istişare edilmesi önemle tavsiye olunur. Verilecek ticari temsilciliğin, “kapsam alanı” ve “süresi” ile Iraklı firmanın “iç piyasadaki dağıtım ağının ve donanımının” tespit edilmesi en önemli unsurlardır.

Irak ekonomisi, kamu ekonomisi ağırlıklıdır. Yatırım projelerinin çoğunluğu kamu bütçesinden karşılanmaktadır. Dünya Bankası ve IMF ile bazı gelişmiş ülkeler de (Japonya, Çin, G.Kore, Almanya) proje bazında Irak Hükümetine kredi açabilmektedir.

Irak'ta tek müstakil belediye yapılanması Bağdat’tadır. Diğer İllerde ise Valilikler bünyesinde birer daire şeklinde yapılanmıştır. Merkezi Bakanlıklara ilaveten, illerde Valiliklerin de (il yatırım komisyonları), bütçeleri dahilinde, konut ve altyapı işleri için ihaleye çıkma yetkileri bulunmaktadır. Bu kapsamda en faal çalışan İl Basra’dır. Amerikan Ticaret Bakanlığına bağlı kuruluş USAID, Irak'da gelecek için potansiyel teşkil eden illeri Kerkük, Anbar, Necef, Kerbela ve Basra olarak belirlemiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dears ,
We are ****** International fueling company.
We supply US Air Force with aviation fuel here in Iraq.
We have many locations for fuel farm in different airbases in Iraq.
We intend now to get hoses as below so I ask your kindness to help us for that. Please advise.
The target is Erbil International Airport – Kurdistan- Iraq.
4" size hose for suction and discharge jet fuel with male & female camlock coupler.
Max. working pressure 150 psi and Temperature range: -30°C to + 80°C.
1. 3 meters length Qty./16
2. 6 meters length Qty./26
3. 10 meters length Qty./20

http://turkishexporter.net/en/Leads/345551_fuel-hoses-request-to-buy-inquiry-from-iraq

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.
Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir