İran Türkiye'den cam ithal edecek

Türkiye'den düz cam satın alacak olan İranlı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Dünyanın en eski ve olgun malzemelerinden olan cam, olağanüstü özellikleri ile geleceğin dünyasında da insanlığa hizmet edeceği ön görülmektedir.

Geleceği şekillendirecek olan mega trendlerden hareketle camın optoelektronik, otomasyon, biyoteknoloji, bilgisayar ve iletişim teknolojileri, yeni enerji teknolojileri gibi sahalarda alabileceği rollerin şimdiden belirginleşmeye başladığını görmekteyiz.

Yeni hayat tarzlarında insan sağlığı, enerjinin kullanımı ve çevre gibi evrensel motiflerin daima ön planda yer alacağı da bir gerçektir. Bu bağlamda ülkemizde aralarında cam ve cam teknolojilerinin de yer aldığı AR-GE faaliyetlerine son yıllarda gerek devlet, gerekse özel sektörün (artan oranda) ayırdığı fonların artması ve hızla gelişmiş ekonomilerin düzeylerine ulaşmanın hedeflenmesi bir övgü kaynağıdır. Bugün Türk Cam Sanayi düz ve işlenmiş camlar, otomatik ve el üretimi ev eşyası ürünleri, şişe ve kavanoz türü sınai kaplar, cam elyafı, ampul, saat ve gözlük camları, mozaik ve cam yünü gibi camın pek çok uygulama sahasındaki faaliyetleri ile ekonomimizin önemli bir parçasını oluşturmaktadır. 

Türkiye'den düz cam satın alacak olan İranlı firma, tedarikçilerl iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/325878_request-to-buy-clear-float-glass-inquiry-from-iran 

Bu konularda ilginizi çekebilir