İran’da şekerlemeler Türk malı ambalajla sarılacak

İran’da şekerleme ve çikolata üretimi yapmakta olan ambalaj malzemesi olarak baskılı alüminyum folyo satın almak istediklerini beyan etmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İran’da şekerleme ve çikolata üretimi yapmakta olan bir firma ürünlerinin ambalajlamasında kullanmak üzere baskılı alüminyum folyo satın almak istediklerini beyan etmiştir.

İran’a ihraç edilecek ürünlerin ürünün yapısına, taşıma şekline ve iklim koşullarına göre güvenli bir şekilde paketlenmesi gerekmektedir. Yabancı bir ticari marka ile ilgili şerit ve bandrol içeren ambalaj malzemelerinin ülkeye girişi yasaktır.

2010 – 2015 yıllarını kapsayan 5. Beş Yıllık Kalkınma Planı’nın ana teması, enflasyonla mücadele ve yerli yatırımların teşvikidir. Enerji ve petrokimya sektörlerinde yerel şirketlere tanınan avantajların devam edeceği bildirilmiştir. Ancak fiyat kontrolleri ile gıda ve enerji sübvansiyonları gibi uygulamalar, hem devlet bütçesi üzerinde yük oluşturmakta, hem de özel sektöre dayalı büyümeyi kısıtlamaktadır.

2013 yılında enflasyon oranı % 39’a ulaşmış olup 2012 yılı için öngörülen oran % 26’dır. Yüksek enflasyonun temel nedenlerinden biri, petrol gelirlerine bağlı olarak artan hükümet harcamalarıdır. Ayrıca ithalatının % 40’ını Avrupa ülkelerinden Euro cinsinden yapan İran için Euro’nun değer kazanması da enflasyonist bir etki yaratmaktadır. İşsizlik oranının 2013 yılında % 16 olarak gerçekleştiği tahmin edilmekte, bu koşullar altında eğitimli işgücünün başka ülkelere göçü ülke ekonomisi için uzun vadede sorun oluşturmaktadır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sir,
We are ****** company in Urmia- Iran.
We produce assorted confectionery and need printed Alomium foil (without emboss)for our chocolate.
We have 2 plan which each plane have 6 color .
So would you please contact us and send mail until i can send you our design.
I am waiting for your prompt reply.

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/339671_ordering-of-printed-aluminium-foil-inquiry-from-iran

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir